ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ex-kollegan är Fredrik Reinfelds nya kärlek

Karolina Skoglund · 23 Feb 2015
Uppdaterad 23 Feb 2015

Före detta kollegorna Fredrik Reinfeldt, 49, och Roberta Alenius, 36, bekräftar att de är ett par, skriver Expressen.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius är ett par.
Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius är ett par.

Sveriges förre detta statsminister är kär igen. Efter skilsmässan från Filippa Reinfeldt, 47, bekräftar Fredrik Reinfeldt nu för Expressen att han och den tidigare presschefen i regeringskansliet, Roberta Alenius, 36, är ett par. 

"Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna", skriver Fredrik Reinfeldt i ett sms till Expressen.

Roberta Alenius var en av Fredrik Reinfeldts närmsta medarbetare och arbetade med pressfrågor hos Moderaterna under partiets åtta år i regeringsställning, de sista fyra som presschef. Alenius skapade rubriker 2013 då hon gick till attack mot Radiotjänst i samband med Ekot avslöjade att Fredrik Reinfeldt inte betalat sin tv-licens för sin tjänstebostad. Bland annat ska hon ha hotat att ”skära av ballarna” på de tjänstemän som talat med Ekot. 

I samband med höstens valförlust avslutade Roberta  Alenius, liksom Reinfeldt, sitt uppdrag inom Moderaterna. Så sent som i januari i år sade hon rill Resumé att hon var sugen på att prova något nytt jobbmässigt.

– Jag vill se om jag kan översätta det jag har lärt mig i politikens världen. Gärna i näringslivet.

Så sent som i förra veckan gick Fredrik Reinfeldts kollega och vän Anders Borg ut och berättade om sin nya kärlek, Dominika Peczynski, 44.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro