ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Exflickvännen: Johnson är världens charmör

Pontus Hammarlund · 11 Aug 2006
Uppdaterad 8 Sep 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sanna Palmgren var ihop med sin idol.
Sanna Palmgren var ihop med sin idol.Foto: Lelle Anderzén
"Sonny" Crockett (Don Johnson).
"Sonny" Crockett (Don Johnson).

Tv-seriens Sonny Crockett fick de flesta kvinnors hjärtan att slå några extra slag när pastellfärgerna var högsta mode. Don Johnson tillhörde utan tvekan de största manliga sexsymbolerna under 80-talet. Men hur mycket Sonny Crockett är han egentligen? – Du, han är världens charmör, kan jag tala om. På alla sätt. När du är med honom så är det som att vara med i en film. Det är nästan lite overkligt. Det är månskenspromenader, limousiner och väldigt glamoröst.

•• Som i ”Miami vice”, helt enkelt? – Ja, verkligen, säger svenskan Sanna Palmgren, 32, som var tillsammans med skådespelaren under tre fyra månader 2003. De träffades genom en gemensam vän i London. Hon kände igen honom från ”Miami vice”. – Han var min idol på den tiden serien gick, säger hon.

"SKITFIN I KROPPEN" Och att det hade gått 14 år sedan det sista avsnittet spelades in spelade ingen roll. – Visst, han var ju yngre när han var med i ”Miami vice”, men han var fortfarande skitfin i kroppen och så. Han var superfräsch.

•• Hur stor betydelse verkade ”Miami vice” ha haft på hans liv? – Det är svårt för mig att svara på. Vi hade ju väldigt svårt när vi skulle ut och äta middag och så. Det blev ju sådan uppståndelse. Men så är det ju för alla kändisar. – Nu vet jag inte någonting om honom. Det rann ut i sanden. Men han skulle ha kommit till Sverige och träffat mina föräldrar. Något Sanna Palmgrens mamma såg fram emot. – Min mamma svarade en gång när han ringde och jag var hos mina föräldrar. Hon blev helt galen och höll på att svimma. Du vet, han har ju så sexig röst och är världens charmör i telefon. •• Vad har han och din nuvarande pojkvän Michael Brinkenstjärna för likheter? – Inga, haha.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro