ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Exfrun Debbie Rowe: "Jag vill ha mina barn"

Metro - TT · 3 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Michael Jackson med dåvarande frun Debbie Row.

Michael Jackson med dåvarande frun Debbie Row. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Debbie Rowe, som under en tid var gift med artisten Michael Jackson och är mor till hans två äldsta barn, kommer att kräva att få vårdnaden om barnen. Det deklarerade hon själv i en intervju i tv-kanalen NBC på torsdagen. Striden om Michael Jacksons tre barn Prince Michael, 12, Paris, 11, och Prince Michael II, 7 fortsätter. Jacksons mamma Katherine har tillfälligt vårdnaden om barnen men nu begär Jacksons ex-fru Debbie Rowe vårdnanden. Tidigare har hon sagt att hon inte vill ha vårdnaden om barnen men berättar i intervjun med NBC att hon nu har ändrat sig.  Hon sa även att hon gärna vill ta hand om den yngste pojken, som har en okänd surrogatmamma.

Nöjessajten TMZ skriver att Rowe kommer att genomgå ett DNA-test för att visa att hon är de två äldsta barnens biologiska mamma. Hon vill också utfärda ett besöksförbud för att hålla Michael Jacksons pappa Joe borta från barnen.

I Michael Jacksons testamente från 2002 skrev han att hans mamma Katherine skulle få vårdnanden om barnen och om hon dog eller av någon annan anledning inte kunde ta hand om barnen skulle vårdnanden gå till Diana Ross. Debbie Rowe gav upp vårdnaden när hon ansökte om skilsmässa från Michael Jackson 1999 och hon var struken ur Jacksons testamente.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro - TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro