ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Exklusivt: Se Gunilla Persson i bengräl i nya dokusåpan 

Emma Björkman · 18 Sep 2014
Uppdaterad 18 Sep 2014

Foto: All Over Press


Under fotograferingen för TV3:s nya dokusåpasatsning hamnar Hollywoodfrun Gunilla Persson i gräl med "Paradise hotel"-Aina Lesse. Anledningen: Hon tycker att Aina Lesse sitter i vägen för hennes ben som hon gärna vill visa på bilden. Den före detta "Robinson"-deltagaren Zübeyde Simsek – som är med i programmet – har fångat dokusåpaprofilernas bengräl på film och delar med sig av det till Metros läsare.

klar

Artikellänk är kopierad

TV3 samlar några av Sveriges största dokusåpastjärnor i ett kommande program som ännu inte har något namn. I satsningen dyker kända profiler som Fredrik Karlsson från "Bonde söker fru", Linda Thelenius från "Big brother", Håkan Hallin från "Baren" och "Färjan",  Martin Melin och Zübeyde Simsek  från "Robinson", Gunilla Persson från "Svenska Hollywoodfruar" och  Samir Badran och Aina Lesse från ”Paradise Hotel”. Det är inte klart när programmet kommer att ha premiär. 

Här blir Gunilla Persson arg under fotograferingen

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro