ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Experten: Fuskanklagelser kommer inte att påverka Putin

Valerie Kaspersen · 19 Mar 2018
Uppdaterad 19 Mar 2018
Det påstådda valfusket kommer inte att påverka Putin, enligt experten Martin Kragh.

Det påstådda valfusket kommer inte att påverka Putin, enligt experten Martin Kragh. Foto: IBL/ Dmitry Korotaev


Anklagelserna om fusk kommer inte att påverka Putins presidentskap, enligt Martin Kragh, chef för Rysslands- och Eurasienprogrammet vid UtrikespoIitiska institutet. "Vi pratar om Ryssland. Det är ingen riktig demokrati", säger Martin Kragh.

klar

Artikellänk är kopierad

Vladimir Putin tog som väntat hem segern under valet i Ryssland. Sent på söndagskvällen höll han sitt segertal på Manegetorget i Moskva.– Tack så mycket för resultatet. I resultatet ser jag förtroende och hopp. Oss väntar framgång, sa Vladimir Putin i sitt tal enligt SR.

LÄS MER
Rysslands svar: Utvisar brittiska diplomater
LÄS MER
Experter: Valet i Ryssland handlar bara om Putin

Vladimir Putin kommer att sitta vid makten ytterligare sex år, men Martin Kragh tror inte att hans politik kommer att ändras något.– Det som Putin har signalerat är att politiken ska fortsätta som vanligt. Några ändringar inrikes kommer inte ske. Konfrontation med västmakten kommer också att fortsätta, säger Martin Kragh.  

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro