ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Explosion skakade flerfamiljshus

Andreas Nordh · 22 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Patrick Persson/Svenska bild


klar

Artikellänk är kopierad

Tre dörrar skadades varav en blev riktigt illa tilltygad vid en explosion i ett trapphus i går.Troligtvis var det en bomb som briserade. Polisen fick igår in uppgifter om en explosion i ett flerfamiljshus på Tulpangatan i Malmö. Enligt Mikael Persson på Skånepolisens länskommunikationscentral blev tre dörrar skadade i explosionen.– En dörr blev väldigt illa tilltygad.Larmet kom in vid 21.44 och både polis och räddningstjänst skickades till platsen. Varken någon brand eller personskador rapporterades.–Det ryktades om en smäll så det var väl någon form av bomb, säger Martin Åberg,  Räddningstjänstens vakthavande brandingenjör.

På polisens länskommunikationscentral var man igår mer förtegen om händelsen.– Vi har inte upprättat någon anmälan än. För tillfället har vi spärrat av i väntan på tekniker  och håller på att förhöra boende i huset, sa Micke Persson vid 23-tiden igår.Det går inte att säga redan nu att det var en bomb?– Det får vi se efter teknikerna gjort sin undersökning och vi fått in uppgifter från boende.

klar

Artikellänk är kopierad

Andreas Nordh
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro