ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Expressen gratulerade till Allsvenskanvinst – tre dagar innan avgörandet

Hugo Ewald · 28 Okt 2015
Uppdaterad 28 Okt 2015
Så här kan löpsedeln ungefär ha sett ut. OBS: bilden är ett montage.

Så här kan löpsedeln ungefär ha sett ut. OBS: bilden är ett montage. Foto: Metro


Under onsdagen råkade Expressen skicka ut löpsedlar med texten om att IFK Norrrköping skulle ha vunnit Allsvenskan. Problemet med det är att serien avgörs först tre dagar senare.

klar

Artikellänk är kopierad

När boende i Norrköping under onsdagsmorgonen gick förbi tidningarnas löpsedlar möttes de av en förmodligen ganska positiv nyhet. På Expressens löpsedel stod nämligen följande text: "SM-GULD 2015", tillsammans med IFK Norrköpings klubbmärke. Det skriver Resumé.

För den som följer Allsvenskan är det dock uppenbart att löpsedeln omöjligen kan stämmas, då serien avgörs först tre dagar senare under lördagen. ► LÄS MER: SVT:s pinsamma miss – visade logga från "Arbetsförnedringen" i sändning

Expressen har nu ringt runt och bett om att löpsedlarna ska tas ned samt gått ut med ett meddelande på sin webbsida.

– Det är en miss. Vi förbereder guldet på alla inblandade lag och då har det som gått ut blandats ihop med det som egentligen är dagens löp på tryckeriet. Men det är redan en snackis i Norrköping – de är nöjda. De ser det nog som ett gott tecken, säger Pär Andersson som är sportchef på Expressen till Resumé.

Hur många felaktiga löpsedlar det rör sig om vet man inte.► LÄS MER: Här kallar SVT:s programledare flyktingar för ”kebabtekniker”

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro