ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Få en perfekt julgran

Kristoffer Rengfors · 12 Dec 2011
Uppdaterad 12 Dec 2011
Granförsäljaren Gazhend Likaj vid Fridhemsplan i Stockholm fixar så att en julgran går ner i köparens fot.

Granförsäljaren Gazhend Likaj vid Fridhemsplan i Stockholm fixar så att en julgran går ner i köparens fot. Foto: Klara Leo


Så hittar du rätt i granskogen. Metro hjälper dig att skilja granna träd från barrande besvär. Säljare: Många vet inte vilka sorter som barrar”.

klar

Artikellänk är kopierad

Hur tät ska den vara, hur mycket får den kosta, kommer den att barra och hur mycket vatten ska den ha? Julgranen har all potential att bli ett irritationsmoment i julfriden. Om man inte vet vad man ska ha. – Det är många som är lite oroliga, äger Gazhend Likaj, som säljer julgranar vid Fridhemsplan i Stockholm.

För att se till att inte komma hem med fel gran kan det vara en bra idé att först ta reda på hur mycket man vill att granen ska lukta, eller hur länge granen ska stå inhomhus. De vanligaste frågorna från granspekulanterna kan handla om var träden är odlade och hur de ska skötas. – Många vet inte vilka sorter som barrar, vilka som luktar eller hur de ska skötas, säger Gazhend ­Likaj.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro