ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Facebook över 300 miljoner användare

Kristoffer Rengfors · 16 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Facebook har nu över 300 miljoner användare världen över. Bara sedan i juli har 50 miljoner användare kommit till.Tillväxten på Facebook är enorm i nuläget. Sedan i juli har det sociala nätverket fått 50 miljoner nya användare. Totalt använder över 300 miljoner människor nu Facebook. Nyheten om användartalen kommer några dagar efter att Facebook gjort ett avancemang för att plocka upp användare även i tredje världen med en förenklad version av nätverket. Med Facebook Lite skalas krävande funktioner bort och endast de enklare består, något Facebook hoppas ska leda till att användare med mindre god uppkoppling mot internet ska kunna ta del av den sociala gemenskapen.Samtidigt som Facebook gick ut med att användartalet nått 300 miljoner har företaget även nått ett positivt kassaflöde för första gången.

– Vi har tidigare gått ut med att vi skulle presentera ett positivt kassaflöde under 201, men redan i år visar siffrorna plus, skriver Facebookgrundaren Mark Zuckerberg på företagets blogg.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro