ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Facebook slopar "is"

Kristoffer Rengfors · 14 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

FACEBOOK. Nu är det slut. Facebook har tagit bort ordet "is" efter namnet i statusrutan. Nästan 200 000 Facebookanvändare har fått som de vill. I kommentatorsfältet på gruppen: Get rid of "is" from Facebook Status Update är glädjen totalt."Grattis alla de 182 015 (som siffran var vid midnatt torsdagen den 13 december 2007) som hjälpte till att förverkliga det här. Nu behöver vi hitta något annan i världen att ordna". skriver gruppen på sin Facebooksida.Nyheten kan verka försumbar men eftersom den ligger i topp på digg.com är det antagligen en hel del som faktiskt störde sig på det lilla ordet i statusrutan.

För alla som har ett Facebook konto finns en statusruta där användaren kan berätta vad den gör just nu, eller något annat informativt. Detta visas sedan för ens vänner. Tidigare har ordet is suttit fast efter namnet varför det varit svårt att skriva exempelvis "är", som den svenska varianten faktiskt är. Men nu slipper det stå Person is är hungrig.  

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro