ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Familj släpper bilder på döda dotterns drogmissbruk – för att varna andra

Emmelie Wallroth · 15 Jan 2015
Uppdaterad 15 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Bilden till väntser är en av före-bilderna på Leanne som familjen har släppt. Till höger är hon med i ”Jeremy Kyle Show” förra året.
Bilden till väntser är en av före-bilderna på Leanne som familjen har släppt. Till höger är hon med i ”Jeremy Kyle Show” förra året.Foto: Cavendish Press/ITV

Genom att dela med sig av bilderna vill nu familjen avskräcka andra från att ta droger.

Redan vid 18 års ålder tog Leanne Johnson, 26 från Bolton i Storbritannien heroin dagligen, rapporterar The Bolton News

Leanne Johnson försökte ta livet av sig och vid flera tillfällen försökte hon söka hjälp, men lyckades inte bli kvitt sitt beroende.

I maj förra året tog hon till en helt ny metod och valde att kontakta talkshowen ”Jeremy Kyle Show” i ITV. Tillsammans med sin mamma och sina systrar satt hon framför tv-kameran och skickades sedan direkt in på ett tolv veckor långt rehabprogram.

Men i september, bara fyra månader efter att hon lagt av med drogerna, hittade Leannes mamma henne medvetslös i sängen. Leanne fördes till sjukhuset Royal Bolten – men hennes liv gick inte att rädda.

– Hon var lycklig, såg positivt på framtiden och att börja plugga, säger hennes mamma Pamela till The Bolton News.

En toxikologisk rapport visade senare att Leanne hade höga halter heroin i kroppen. 

– Hon lyckades bli av med sin vana, och sedan kom ett ögonblick av vansinne som kostade henne livet. Om hennes historia kan rädda livet på en enda person så har hennes död inte varit förgäves, säger systern Melanie Gatis till Daily Mail.

Vid flera tillfällen när Leanne var drogpåverkade tog hennes familj bilder på henne. Bilderna visade de senare när hon hade vaknat till, i ett försök att avskräcka henne och få henne att sluta.

Mamma Pamela vill nu att bilderna som visar Leannes omvandling ska avskräcka och varna andra för faran med droger.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro