ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Familjär affär i hoppningen

Jessica Carleson · 28 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
En sak som gör Stockholm Horse Show speciellt är blandningen av världsstjärnor och ponnyryttare i showinslagen. Här hälsar några lyckliga tjejer på Helena Lundbäcks häst Caught in Action. 

En sak som gör Stockholm Horse Show speciellt är blandningen av världsstjärnor och ponnyryttare i showinslagen. Här hälsar några lyckliga tjejer på Helena Lundbäcks häst Caught in Action. 


Helena Lundbäck ska tävla mot pojkvännen

klar

Artikellänk är kopierad

Globenhoppningen är en riktig familjeuppgörelse. Bland de 16 ryttarna finns ett brödrapar, två gånger pappa och son och så Helena Lundbäck och hennes sambo Roberto Cristofoletti. – För oss är det väldigt roligt, det är ett stort stöd och det är mysigt att kunna vara tillsammans, säger Helena Lundbäck, 32. På söndag är det dess-utom Robertos födelsedag.– Och jag har inte köpt någon present, säger Helena och skrattar.  Det är inte så ofta den svenska landslagsstjärnan och hennes italienske pojkvän får chansen att tävla ihop. Han är helt enkelt inte lika bra som hon ännu.– Men ju bättre det går för honom, desto fler chanser får vi. Han får ta och visa lite resultat, säger hon.Men Helena litar på Robertos råd. Inte minst när det gäller hästarna hon ska tävla i Globen. – Jag är lite modig och tar med lite nya hästar. Min pojkvän har övertygat mig att ta med Colon. Och så tar jag med Caught in Action, hon är bara åtta år. Stjärnorna Madick och Erdblume får stanna hemma i Norrköping. Erdblume vill ha mer utrymme och Madick ska matchas för Värdscupen. Hur kommer det sig att så många av dina topphästar är ston?– Det är en slump. Jag väljer inte häst efter kön. Men jag blir inte erbjuden så många hingstar att rida. Tränar du vidare för Ludger Beerbaum?– Inte för tillfället, det är en period där jag tar det lite lugnt och smälter allt jag lärt mig och låter saker landa.Smälta OS? – OS, usch, skit och helvete. Det glömmer vi, säger Helena.

klar

Artikellänk är kopierad

Jessica Carleson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro