ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Familjen om Idol”-Tristans död: En av våra största ledstjärnor i livet

Karolina Skoglund · 26 Nov 2014
Uppdaterad 26 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TV4/Idol och Facebook.

19-årige Tristan Björling, som var med i årets upplaga av ”Idol”, har dött. Nu sörjs hans bortgång av fans, vänner och anhöriga i sociala medier. 

Tristans pappa skrev tidigare under dagen ett långt inlägg på sin Facebooksida, där han uttrycker sin sorg:

”Under mycket tragiska omständigheter har vi blivit berövade Tristans värme, intelligens, generositet, kreativitet och livsglädje. Tristan var med sitt mod och sin kärleksfullhet en av våra största ledstjärnor i livet” skriver han.

Vidare skriver pappan att hans röst må ha tystnat, men att hans konst finns kvar: 

”Tristans kärleksfullhet och kreativitet har under hans liv berört många, inte bara i Sverige, och hans artistbegåvning inom poesi, teater, musikal och musikscenen hade just börjat blomma ut, och än fler fick möjlighet att se hans talang under hans korta period i TV-rutan. Hans röst må ha tystnat, men hans konst finns kvar, och vi hoppas kunna dela den med er”. 

​På Twitter, under hashtagen # RIPtristanbjörling, svämmar kärleken till Tristan över av hjärtan och kärleksförklaringar. Även en Facebooksida har skapats till Tristans minne. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro