ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fängelse för porrklubbsägare

Daniel Olsson · 15 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Hade kpist i kassaskåp hemma i lägenheten

klar

Artikellänk är kopierad

HOTADES. Mannen bakom en av Göteborgs mest kända porrklubbar dömdes i går till ett års fängelse. Tillsammans med en 35-åring med anknytning till den kriminella gängmiljön har han pressat en företagare inom bemanningsbranschen på pengar.

De båda männen greps i porrklubbsägarens företagsbil den 10 oktober i år. Då hade de precis varit och hämtat en delbetalning från företagaren på 50 000 kronor.Företagaren har sagt att han hotats till livet om han inte betalade 202 000 kronor som härrör från en misslyckad affär inom bemanningsbranschen. Enligt tingsrätten har de båda männen gjort sig skyldiga till olaga tvång. Själva nekar de till brott.

Porrklubbsägaren döms också för grovt vapenbrott och dopningsbrott. I ett fastbultat kassaskåp i hans lägenhet i Vasastan fann polisen, förutom stora summor pengar, en helautomatisk kulsprutepistol med ammunition. Han säger att han fått vapnet av en vän för att försvara sig mot hot han fått.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro