ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fängelse för våldtäkt mot 14-årig flicka

Petra Martinsson · 1 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

De träffades på nätet och hade sedan sex på offentliga toaletter. Vid Lunds tingsrätt dömdes i går en 34-åring från Arlöv till 2,5 års fängelse för våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.Flickan var bara 14 år och på chattjänsten MSN presenterade sig 34-åringen först som Niklas 16 år. Sedan tog han kontakt med flickan som påhittade Niklas storebror. När de träffades i verkligheten låste de vid tre tillfällen in sig på offentliga toaletter.

Där hade de sex och 34-åringen tog också bilder på flickan. Mannen hävdar att han trodde att flickan hade fyllt 15 år men rätten tror mer på flickan som har berättat att han visste om hennes ålder. Bland annat för att åldersskillnaden mellan mannen och flickan är stor menar rätten att samlagen inte byggde på ”fullständig frivillighet och ömsesidighet” och 34-åringen ska därför dömas för våldtäkt mot barn. Han döms också att betala 90 000 kronor i skadestånd.

klar

Artikellänk är kopierad

Petra Martinsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro