ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fängslande storsatsning från skaparen av Lost”

Phylicia Torrevillas/Metro World News · 5 Apr 2012
Uppdaterad 5 Apr 2012
Jorge Garcia och Sarah Jones spelar några av rollerna i nya serien ”Alcatraz” som handlar om 300 fångar som sprider skräck i San Francisco.

Jorge Garcia och Sarah Jones spelar några av rollerna i nya serien ”Alcatraz” som handlar om 300 fångar som sprider skräck i San Francisco. Foto: Warner/Tv4


Är det Lost” igen? Nej, men en ny serie från J.J. Abrams som utspelar sig på en ö. Jorge Garcia, som spelar i båda serierna, säger dock att arbetet med ”Alcatraz” är helt annorlunda.

klar

Artikellänk är kopierad

Jorge Garcia, mest känd som Hurley i kultserien ”Lost”, beger sig till en annan ö med en annan grupp människor i J.J. Abrams nya övernaturliga thriller ”Alcatraz”. I serien som är inspelad i Vancouver kretsar handlingen runt fler än 300 fångar och vakter som försvann från USA:s ökända fängelse-ö år 1963 och nu börjar dyka upp i nutiden och vållar panik på gatorna i San Francisco. Garcia behövde inte fundera på om han ville vara med i den nya serien. – När J.J. ringer, med tanke på vårt tidigare samarbete, så ser jag till att jag är tillgänglig, säger han. Jag gillar det han gör och den sortens tv han gör så jag visste vad jag gav mig in på. Och sedan läser man manus och tänker – ”Oh, fantastiskt”. Sarah Jones (”Big love”, ”Sons of anarchy”) säger att det är lite överväldigande att göra en stor roll i en serie, men försöker att inte lägga för mycket press på sig själv. – Jag försöker bara se på det som andra jobb jag har gjort och göra mitt bästa och hoppas att folk gillar rollfiguren jag spelar lika mycket som de gillat andra kvinnliga hjältar som J.J. har skapat så bra, säger hon. Garcia säger att han långsamt vänjer sig vid att arbeta i Vancouver efter att ha spelat in ”Lost” i tropiska Hawaii. Men han är lite avundsjuk på sina gamla ”Lost”-kollegor Daniel Dae Kim och Terry O’Quinn som är kvar i solen och spelar in ”Hawaii five-0”. – Varje gång jag ser ”Five-0” blir jag lite avundsjuk, erkänner han. Men bara lite. Vancouver har sin egna gröna skönhet, precis som Hawaii. Självklart måste man betala för det med en massa regn. Och det är lite kallare här.

klar

Artikellänk är kopierad

Phylicia Torrevillas/Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro