ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fansen imiterar Bruno Mars galna dans

Emma Björkman · 4 Feb 2014
Uppdaterad 4 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

På onsdagen åker Metros team ner till Linköping för att täcka in den andra deltävlingen på Melodifestivalen. Men för er som inte är sugna på att hoppa på schlagerkarusellen med allt vad det innebär kommer tre länktips med fokus på internationell musik.

Alla härmar Bruno Mars

I söndags gick Super Bowl av stapeln och som vanligt blev halvtidsunderhållningen en snackis. Bruno Mars danssteg i halvtidsnumret skapade genast ringar på vattnet på internet. Här är ett gäng gif:ar på fans som gör sitt bästa för att imitera hans rörelser.

Musiken ersätts med skrap och golvgnäll

Mario Wienerroither tar musikvideor, tar bort musiken och ersätter den med ljudeffekter baserade på vad som händer framför kameran.   Ger en helt ny syn på Jamiroquais ”Virtual insanity”. Han har även gjort om videor med Nirvana, Prodigy och Queen.

Miley Cyrus råd till Justin Bieber

Miley Cyrus och Justin Bieber är två av popvärldens största rubrikskapare. När hon gästade Jay Leno passade hon på att ge sin trubbelmakare till kollega ett väl valt råd. Hon berättade också om de finns något hon själv ångrar från sina tonår

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro