ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fansen köar för Bruce – E Street Band har landat

Tomas Lundin · 2 Jul 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Evelina Eström, 26, har sett bruce Springsteen nio gånger – i år.

Evelina Eström, 26, har sett bruce Springsteen nio gånger – i år. Foto: Privat


klar

Artikellänk är kopierad

VETERAN. E-Street Band är framme i Göteborg. På fredag kommer de att förenas med Bruce Springsteen och bjuda göteborgspubliken på en förhoppningsvis oförglömlig konsertupplevelse.

Meterologerna lovar runt 20 grader varmt både under fredagens och lördagens konserter.

– Det är inte så jobbigt. Just nu sitter jag i solen, lyssnar på Bruce och dricker rosé, säger hon.Evelina gått på över 80 Springsteenkonserter. Ett imponerande facit med tanke på att hon bara är 26 år gammal.– Den första var 1993, så det blir femtonårsjubileum i år.Bara i år har hon sett honom nio gånger. Tröttnar hon inte?– Nej, det är det som är det roliga med Springsteen. Ibland är det akustiska konserter, ibland mer folk och ibland mer rockigt som med E-Street band, säger hon.Bäst var på Shea Stadium i New York. Då öppnade ingen annan än Bob Dylan för The Boss. Bilden av Springsteenfans som medelålders gubbar kunde inte vara mer fel,  menar Evelina.– Jag känner mig som en kärring. De flesta som går är 16–18-åriga kids. Jag har sett Bruce runt hela världen men just i Sverige har han en mycket yngre publik än i något annat land.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro