ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fansen om Harry Potter och Hermione som ett par: Känns bara fel”

Emma Björkman · 3 Feb 2014
Uppdaterad 4 Feb 2014

Foto: LMK / All Over Press


JK Rowlings uttalande om att Harry Potter borde ha blivit ihop med Hermione har fått fansen att rasa. Det känns bara fel”, säger svenska fanet Claire Karlsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Sju år efter att den sista Harry Potter-boken publicerats har JK Rowling gjort ett avslöjande som skakat om fansen.

I tidskriften Wonderland säger JK Rowling till Emma Watson – som spelade Hermione i filmatiseringarna av succébokserien – att hon ångrar romansen mellan Hermione och Ron. Hon tycker att Hermione istället borde ha gift sig med Harry Potter. Detta har väckt reaktioner bland fansen och frågan går het på olika Harry Potterforum. Claire Karlsson, 24, i Sundsvall har diskuterat ämnet på Facebooksidan ”Harry Potter-fans i Sverige”. Hon är inte positiv till författarens uttalande. – Jag tycker att Harry och Hermione har en syskon-kompisrelation och har aldrig sett något annat mellan dem. Det känns bara fel, säger Claire Karlsson. Danielle Hansevall, 19 år, som driver fansajten Harry Potter Swedeninte heller förtjust i tanken på Harry Potter och Hermione som ett kärlekspar. – Jag tycker att Ron och Hermione passar bra ihop. Harry och Hermione har alltid varit bara kompisar, säger Danielle Hansevall. Men JK Rowlings avslöjande får henne inte att se bokserien i nytt ljus. – Nej, det är vad hon tycker nu men de är redan ihop och det är inget som går att ändra på, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro