ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fansen ska hylla One Direction med ljushav

metro · 27 Nov 2012
Uppdaterad 27 Nov 2012
Fansen ska hylla One Direction med ljushav Ida Björnfot, Emma Sundström och Emelie Andersson ska ha med sig röda ljus- stavar till One Directions konsert i vår. – Vi jobbar på att få till ett erbjudande så att det ska bli billigare att köpa dem, säger Ida.

Fansen ska hylla One Direction med ljushav Ida Björnfot, Emma Sundström och Emelie Andersson ska ha med sig röda ljus- stavar till One Directions konsert i vår. – Vi jobbar på att få till ett erbjudande så att det ska bli billigare att köpa dem, säger Ida. Foto: Mikael Ljungström


klar

Artikellänk är kopierad

Den 8 maj kommer One Direction till Friends Arena i Solna för en slutsåld konsert. Men redan nu pågår fansens förberedelser för fullt. På Facebooksidan ”Ljushav – One Directionkonsert 8 maj 2013” uppmanas alla att hålla upp röda ljusstavar under ”Little things” och ”Over again”.

– Vi hoppas att killarna ska tycka det är speciellt, säger fanet Ida Björnfot, 15, från Mariestad som är engagerad i planeringen.

Varför gör ni det här?

– För att vi vill hylla killarna. Vi vill att de ska få en minnesvärd upplevelse. 

Facebooksidan har legat uppe lite mer än två veckor och hittills har över 2 300 fans gillat sidan.

Färgen på stavarna har fansen själva röstat fram, liksom under vilka två låtar som de ska lysa upp arenan.

– Det blev ”Little things” för att den släpptes före resten av albumet. Den är fin och handlar om att man ska vara nöjd med den man är och inte rätta sig efter andra. ”Over again” är också en fin och känslosam låt, säger Ida Björnfot, som har höga förväntningar:

– Jag tror att det kommer att bli den bästa kvällen någonsin.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro