ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fansens hyllning: Så här skulle Simpsons se ut som 16-bitars tv-spel

Emma Kirkhoff · 3 Feb 2015
Uppdaterad 3 Feb 2015
Familjen i tv-soffan strax innan de löses upp i rymden.

Familjen i tv-soffan strax innan de löses upp i rymden. Foto: Youtube.com


Några trogna Simpsons-fans tog sig an uppgiften att visa världen hur tv-serien skulle ha sett ut om det hade varit ett tv-spel på 90-talet.

klar

Artikellänk är kopierad

Introt till den amerikanska kult-serien Simpsons har blivit ett av världens mest välkända. Första avsnittet sändes 1989 och under årens lopp har fansen hittat på en hel del egna versioner av introt för att hylla sin favoritserie.

En så kallad "couch gag" – där familjen Simpson sitter i sin soffa i olika miljöer – plockas ofta in som tillfälligt intro till serien. Och frågan är om inte den senaste i raden av hyllningar nu kommer att nå ändra in i rutan.

Den som spelade tv-spel på 90-talet känner snabbt igen estetiken. Här är Homer, Marge, Bart, Lisa och Maggie pixlade som ett 16-bitars tv-spel, och intromusiken låter även den som hämtad ur ett 20 år gammalt tv-spel.

Många som har kommenterat klippet på Youtube älskar det och spår att det kommer att sändas som ny couch gag. Männen bakom videon är superfansen och animeringsproffsen Paul Robertson och Ivan Dixon, skriver Dailydot.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Kirkhoff
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro