ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Får inte dricka i studion"

Patrik Wiren · 7 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där ... ... Göran Greider journalist och kolumnist i Metro som tävlar i SVT:s långkörare ”På spåret” i lag med Zinat Pirzadeh.

– Jag brukar faktiskt titta på programmet. Det är underhållning utan att vara larvigt med två väldigt roliga programledare.  Känner du Zinat Pirzadeh?– Nej, men hon är en otroligt smart tjej. Däremot vet jag inte alls hur det kommer att gå. Det bygger ganska mycket på geografi och det kan jag inte påstå att jag är särskilt bra på.Vilka ämnen hoppas du på?– Det vore bra om det blev lite litteratur och musik. Men det som är bra är att det inte är några stora saker som står på spel. Man kan gå in i matcherna med ganska stort lugn. Din ära står ju på spel.– Nej, jag ser det mer som en lek. Som att spela Trivial Pursuit på julafton. Det kan visserligen bli en del bråk. Men man får inte dricka i studion, så det blir nog inte riktigt som på julafton heller.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrik Wiren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro