ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Far till Anna Nicoles Smiths barn och 3,7 miljarder rikare

metro.se · 11 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

"Nu ska jag handla leksaker"

klar

Artikellänk är kopierad

Larry Birkhead är far till Annan Nicole Smiths dotter Dannielynn. Det har DNA-prover bevisat. Men det var nog inte bara faderskänslor som fick Larry Birkheads hjärta att klappa snabbare när beskedet kom. Dottern kommer ärva 3,7 miljarder kronor.

34-årige Birkhead frågades efter beskedet ut om sin planer härnäst: – Nu ska jag gå till leksaksaffären, sa den före detta pressfotografen.

Anledningen till den stora pengasumman som lilla Dannielynn kommer ärva är Anna Nicole Smiths arv efter det tidigare äktenskapet med oljemiljardären Howard J Marshall, skriver Daily Mirror.

Den skandalomsusade modellen och skådespelerskan Anna Nicole Smith avled tidigare i år efter en överdos av mediciner.

Howard K Stern som var Anna Nicole Smiths partner när hon avled sa efter faderskapsbeskedet: – Jag är naturligtvis väldigt besviken. Men det här förändrar inte mina känslor för Dannielynn.

Stern kommer inte bestrida resultatet av DNA-testet, men han vill ha en övergångsperiod innan han lämnar över vårdnaden.

Anna Nicole Smiths mamma var mycket nöjd med resultatet. – Jag är glad att Howard K Stern nu inte längre kommer ha vårdnaden över det barn som han alltid måste vetat att det inte var hans eget.

Larry Birkhead och Howard K Stern är inte de enda som har sagt sig var far till Anna Nicole Smiths barn. Äve Zsa Zsa Gabors make Fredrick von Anhalt och en före detta livvakt har sagt sig vara pappa till barnet. Men nu är det alltså avgjort, och leksaksaffärerna väntar nog på att få Larry Birkhead som kund.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro