ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Farliga jobb fångade på film

metrojobb.se · 24 Sep 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Förra veckan spreds ett klipp med en man som klättrade upp för en 500 meter hög mast utan skyddslina som en löpeld på nätet. Nu har metrojobb.se finkammat nätet efter fler klipp på farliga jobb.

"Jag känner ingen spänning"

I de flesta jobb är det en fördel att ha båda fötterna på jorden, men om den här mannens fötter rörde marken skulle han få en halv miljon volt genom kroppen. Med hjälp av en dräkt av stålnät går strömmen runt kroppen i stället för genom den när han klättrar på ledningarna. Som om det inte var tillräckligt mycket spänning för en arbetsdag får han dessutom åka till jobbet på utsidan av en helikopter.

"Mitt jobb suger hårt"

Däckspersonalens jobb på hangarfartygen kan liknas vid en livsfarlig balett och antalet dödsfällor går knappt att räkna. Ibland går det fasansfullt fel, som exemplet i den här videon visar. Otroligt nog överlever mannen efter att ha sugits rakt igenom jetmotorn.

"Mitt jobb är bara pyton"

Om den här galenskapen ens kan kallas för ett jobb är oklart. Klart är i alla fall att den här killen är beredd att riskera liv och lem för att få upp jätteormen ur sin håla. Ett alternativ hade ju varit att vänta på att ormen krälade upp själv, men tid är pengar.

klar

Artikellänk är kopierad

metrojobb.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro