ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Farrell avslöjar sina känslor för Elizabeth Taylor

Anneli Sandberg · 17 Dec 2013
Uppdaterad 17 Dec 2013

Colin Farrell berättar att hans senaste romans var med Elizabeth Taylor som han lärde känna två år innan hon dog. Hon var en fantastisk, fantastisk kvinna”.

klar

Artikellänk är kopierad

Farrell skojade om att han inte hade haft något emot att följa i Richard Burtons fotspår och gifta sig med Elizabeth Taylor.
Farrell skojade om att han inte hade haft något emot att följa i Richard Burtons fotspår och gifta sig med Elizabeth Taylor.Foto: TT, All over press

Skådespelaren Colin Farrell mötte den legendariska skådespelerskan Elizabeth Taylor på ett sjukhus 2009. Han var där för att han precis hade blivit pappa och Taylor var där för att undersöka sitt hjärta. De skickade varandra blommor och en relation blossade upp.

– Vi satt och pratade länge och det var början på två år som var riktigt coola, i mitt huvud känns det som det senaste romantiska förhållande jag haft, som aldrig fullbordades, sa Farrell när han gästades Ellen DeGeneres show.

Han berättade också att han och Elizabeth Taylor brukade ringa varandra på nätterna och prata i timmar.

– Hon var inte mycket för att sova på natten och det är inte jag heller så jag brukade ringa henne vid två på natten och så pratade vi i nån timme. Det var riktigt coolt. Jag beundrade henne. Hon var en fantastisk, fantastisk kvinna.

Farrell skojade om att han inte hade haft något emot att följa i Richard Burtons fotspår och gifta sig med Elizabeth Taylor. Han hade i så fall blivit hennes åttonde man.

– Jag vill bli nummer åtta, men tiden rann ifrån oss, säger han.

Elizabeth Taylor dog, 79 år gammal, i mars 2011 efter hjärtproblem.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro