ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fastnade och dog i ravin – hann skriva avskedsbrev

Aron Andersson · 31 Okt 2013
Uppdaterad 31 Okt 2013

Hans bil körde av vägen och ner i en ravin. Där satt 54-åringen fast, och skrev ett avskedsbrev till familjen innan han dog.

klar

Artikellänk är kopierad

54-årige David  Welch fick så svåra skador att han inte kunde ta sig ur bilen, tror utredarna. I stället var han fast i flera dagar, och förde dagbok under tiden.
54-årige David  Welch fick så svåra skador att han inte kunde ta sig ur bilen, tror utredarna. I stället var han fast i flera dagar, och förde dagbok under tiden.Foto: Highway Patrol
När David inte synts till på flera dagar började familjen efterlysa honom genom att sätta upp skyltar i hemstaden Manhattan i Kansas.
När David inte synts till på flera dagar började familjen efterlysa honom genom att sätta upp skyltar i hemstaden Manhattan i Kansas.Foto: Gruppen Find Dave Welch

Den 18 oktober skulle en liftare ta sig från en öde vägsträcka i östra Utah, när han fick syn på en kraschad bil. I botten av en 15 meter djup ravin låg en sönderslagen minivan. Inuti satt 54-åriga David Welch, med handskrivna lappar till sin familj. Han hade fastnat i bilen, och slutligen dött, skriver lokal-tv-kanalen KSL.

Över en månad tidigare, den 2 september, anmäldes han som försvunnen. Han hade lämnat hemmet utan att berätta för familjen vart han var på väg och därefter kört iväg i sin bil, av märket Pontiac Montana.

När han inte synts till på flera dagar började familjen efterlysa honom genom att sätta upp skyltar i hemstaden Manhattan i Kansas. De startade en Facebook-sida för att få ledtrådar om var han kunde befinna sig.

Efter veckors sökande skrev de ett meddelande direkt till honom på sidan, i hopp om att han skulle läsa det. Men inget svar kom.

Utredarna misstänker att Welch somnade vid ratten precis inför en kurva, den 3 september, dagen efter att han lämnat hemmet. Bilen ska då ha kört av vägen och kraschat ner i den ravin där han hittades först nära sju veckor senare. Dödsorsaken är inte fastställd, men flera bilar måste ha passerat platsen, utan att skymta botten av ravinen.

Welch fick så svåra skador att han inte kunde ta sig ur bilen, tror utredarna. I stället var han fast i flera dagar, och förde dagbok under tiden. Han skrev dessutom lappar till sin familj. Vad som står på dem har inte offentliggjorts.

54-åringen hade varit gift med sin fru i 31 år. De har fyra söner tillsammans. – Jag önskar att det hade slutat bättre för familjen, säger Matt Droge, polisens talesperson i Riley County, till KSL.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro