ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Favorittippade Frans om pressen: Det påverkar inte mig

Anneli Wikström · 11 Mar 2016
Uppdaterad 11 Mar 2016

Foto: TT bild


I dagens Metro pekar experterna ut Frans Jeppsson Wall som vinnare i årets Melodifestival i morgon. Det är hård press på 17-åringen som dock verkar helt oberörd.

klar

Artikellänk är kopierad

Frans Jeppsson Wall gick till final i den fjärde deltävlingen med sitt bidrag ”If i were sorry” och i morgon kliver han upp på scenen i Friends arena som tippad vinnare av årets Melodifestival. Oddsen och experterna säger samma sak – Frans tar hem det. Pressen av ett favoritskap har fått många rutinerade artister genom åren att inte palla trycket men 17-åringen från Ystad verkar coollugn när Metro träffar honom.

– Jag känner ingen press alls. Jag har hört att jag är vinsttippad men det påverkar mig inte. Jag ändrar inget i konceptet, jag vill visa upp mig som artist, ha kul och njuta. Det sista lyckades jag inte riktigt med i Gävle för att det var så mycket nytt.

Tror du det kommer gå bättre den här gången?

– När jag satt i taxin efter fjärde deltävlingen så ringde killen som fixar mina hörlurar. Han sa ”Grattis Frans! Förresten, dina hörlurar satt inte i när du sjöng”. Och det var ett stort problem för mig under hela framträdandet. Med lite justeringar så tror jag att det blir roligare den här gången!

Hur ska du fira om du vinner?

– Då ska jag ta fram champagneflaskan och spraya ned alla på festen! Efterfesten är det som är det roliga!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro