ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fejkade kidnappning – för att lära sonen inte lita på främlingar

Tomas Lundin · 7 Feb 2015
Uppdaterad 7 Feb 2015

Foto: Lincoln County Sheriff's Department


Familjen ville lära pojken att inte lita på främlingar – på det grymmaste sättet de kunde komma på.

klar

Artikellänk är kopierad

TroyMontanakidnappatsexårigElizabethHuppFyra personer har gripits i , i USA, efter att de en pojke. Mamman tyckte att pojken var för vänlig och öppen mot främlingar och var rädd för att det skulle göra att han råkade illa ut. 

Därför tog hon hjälp av släktingar och en arbetskollega för att iscensätta en kidnappning. Tanken var att det skulle lära honom att inte lita på främlingar, rapporterar KSDK

Kollegan Nathan Firoved lurade in sexåringen i sin skpåpbil. Därinne förklarade han att pojken aldrig skulle se sin mamma igen och att han skulle spikas upp på väggen i ett skjul. När han började gråta visade Firove en pistol och uppmanade honom att sluta gråta. 

Bakbunden och med förbundna ögon fördes pojken till källaren i sitt eget hus, där hans egen moster tog av honom byxorna och sa att han skulle säljas som sexslav, rapporterar KDSK. 

Efter fyra timmar avslöjade familjen för pojken att kidnappningen var iscensatt, och gav honom en föreläsning om ”stranger danger”.

Pojken berättade om händelsen i skolan och nu står kollegan, mostern, mamman och mormodern åtalade för en rad brott, bland annat kidnappning och misshandel. De tycker fortfarande inte att de gjorde något fel och upprepar att de ville lära pojken en läxa.

Om pojken lärt sig något annat än att inte lita på sin egen familj är oklart.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro