ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Felix Sandman har segervittring

Anneli Wikström · 10 Mar 2018
Uppdaterad 10 Mar 2018
Ska Felix Sandman göra en Robin Stjernberg?

Ska Felix Sandman göra en Robin Stjernberg? Foto: SVT


Felix Sandman gick till final via Andra chansen. Nu snackas det om seger på lördag. Det är verkligen helt sjukt!”, säger Felix till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Det har hänt en gång tidigare att ett bidrag från Andra chansen har vunnit finalen och det var Robin Stjernberg med låten ”You” 2013. Nu snackas det om att Felix Sandman kan bli den andra artisten att göra samma bedrift.

– Jag hoppas det! Det vore helt otroligt i så fall. Helst vill jag ju göra det, säger Felix Sandman när Metro träffar honom på torsdagens repetitioner i Frends arena.

På torsdagen gick även hans låt ”Every single day” upp som den mest streamade låten på Spotify i Sverige och det lyser om Felix.

– Det är en dröm, det är verkligen helt sjukt! Det betyder allt för mig. Att folk tar in den här låten och kan relatera till den, en låt där jag ventilerar mina känslor, det är så himla stort. Att få vara i final, att ha en listetta bakom mig och få sjunga låten igen, det kan inte bli mycket bättre än så.

Hur är det med nerverna då. Känner du någon press?

– Det är lite press förstås men jag försöker hålla mig lugn. Jag ska gå upp och bjuda på det bästa jag kan på lördag. Det är kul att folk tror på mig men det gäller också att de röstar. Vad som helst kan hända i den här tävlingen, det har vi ju sett förut. Även om man favorittippad, säger Felix Sandman.

I deltävlingen så hade han stora problem med rösten och kunde knappt sjunga på repetitioner. Nu försäkrar han att allt sitter som det ska.– Rösten är bra nu. Jag känner mig frisk och i bra form. Men på söndag kommer jag nog att haverera efter tre intensiva veckor.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro