ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem aktiviteter i Malmö som stänger ute höstkylan

John Granath · 5 Okt 2018
Uppdaterad 5 Okt 2018
Varför inte unna dig en middag med utsikt över Malmös skyline?

Varför inte unna dig en middag med utsikt över Malmös skyline? Foto: Pixabay


Det börjar bli kallt nu, kanske lite väl kallt för att ligga nere på stranden eller sitta på uteserveringar. Men kylan utesluter inte allt! Det finns faktiskt minst fem saker att göra i Malmö som förgyller din helg och som gör att du slipper frysa.

klar

Artikellänk är kopierad

Kräldjur och undervattensdjurMalmöhus. Ta med barnen eller dig själv till Malmöhus och res bort en stund. Här kan man titta på allt från leguaner till tropiska småfåglar och djuphavsfiskar. Barnen kommer älska denna lilla miniresa. PS. Det finns pannkakor i kafeterian. Malmöhusvägen 6.

Drömmen om ett växthusSlottsparkskaféet. Alla kanske inte drömmer om ett växthus. Men Slottsparkskaféets växthus liknar åtminstone det växthus jag drömmer om. Här kan du äta god mat eller bara go’fika framför den öppna spisen. Som att vara ute, fast inne. Malmöhusvägen 8.

LaserdomeLaserdome. Man måste vara ung för att uppskatta detta, kanske du tänker. Fel! När lamporna släcks slår en överlevnadsinstinkt till och du gör allt för att träffa motståndarna och för att undvika laserstrålarna från deras pistoler. Skratt- och svettgaranti utlovas, trots att det är kallt och ruskigt ute. Drottningatan 1.

Kasai in the skyKasai in the sky. Vill du äta och dricka gott och samtidigt göra det på ett lite mer vågat sätt? På Kasai får du mat med japanska influenser och till det bjuds en av Malmös mest spektakulära utsikter, som extra krydda på den goda maten. Tyfongatan 1.

På med sylvestern!Lomma fiskbutik. Den som är sugen på att fly stan för en dag kan testa en dagsutflykt till den gamla industriorten Lomma. Lomma är i dag allt annat än industriell. Sjöstaden som rest sig längst kusten bjuder in till härliga höstpromenader och Lomma fiskbutik bjuder på en riktigt bra fish’n’chips. Kajgatan 1.

klar

Artikellänk är kopierad

John Granath
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro