ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem begärda häktade i stor bordellhärva

Stockholm TT · 6 Okt 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Kammaråklagare Karin Bergstrand vill ha de fem, tre män och två kvinnor, häktade som på sannolika skäl misstänkta för grovt koppleri. De ställs inför häktningsdomaren redan på fredagseftermiddagen.

Samtliga misstänkta kommer från Vitryssland eller Estland och tros ha drivit en omfattande bordellverksamhet i Stockholm det senaste året. Mellan 15 och 20 kvinnor misstänks ha arbetat i bordellerna. Sexhandeln har bedrivits på hotell men främst i olika lägenheter i Stockholm.

Förutom de anhållna och de prostituerade kvinnorna har polisen identifierat många sexköpare. -Verksamheten är en av de större i sitt slag i Stockholm, säger kommissarie Greger Casselborg vid Citypolisen till TT. Ligan har även ägnat sig åt annan brottslighet och i denna del sitter två personer anhållna för häleri.

De misstänks ha tagit hand om stulna varor som kommer från omfattande stölder på flygplatserna Arlanda och Gardermoen i Oslo.

De misstänkta anhölls redan för flera veckor sedan i sin frånvaro och greps i onsdags på olika platser i Stockholmsområdet.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro