ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem bra platser att ha första dejten på i Malmö

Jenny Nguyen · 8 Nov 2018
Uppdaterad 8 Nov 2018

Foto: Pixabay


Vad gör man åt den milda paniken som uppstår när man måste planera en första dejt med någon? Man läser Metro och sedan lutar man sig lättat tillbaka. Vi tipsar om fem ställen som nästan garanterat kommer att leda till en bra första dejt.

klar

Artikellänk är kopierad

Promenera längs med havet

Att sakta vandra tillsammans med havet som sällskap är ett säkert kort. Malmö erbjuder många sådana sträckor. Ta exempelvis stadsbuss nr 5 eller 2 till slutstationen Fullriggaren. I närheten finns en liten fyr med utsikt över till Köpenhamn, medan Västra Hamnen är inom bekvämt gångavstånd.

Drick drinkar på Bastard

Hyllade restaurang Bastard passar perfekt för en första dejt. Miljön är stämningsfull och drinkarna är mer än goda. För den som garanterat vill ha plats är det bäst att boka bord i förväg, men annars finns det oftast plats i baren.

Var. Mäster Johansgatan 11, Malmö

Besök Malmö Konsthall

Att prata om en gemensam upplevelse är ett enkelt sätt att skapa en avslappnad stämning. Besök därför Malmö Konsthall, som ofta har mycket intressanta utställningar. Förutom gratis entré ligger det också i närheten av Möllevångstorgets många pubar, där ni kan fortsätta era diskussioner över en öl eller två.

Var: S:t Johannesgatan 7, 205 80 Malmö

Ät pasta i Gamla Väster

En avslappnad middag tillsammans på Epicuré Bröd och Vin är inget att fnysa åt. Restaurangen är inredd med långbord och ett mjukt sorl från andra gäster som direkt motverkar all nervositet. Ytterligare bonuspoäng ges på grund av rimliga priser och den mysiga placeringen i Gamla Väster.

Var: Gustav Adolfs torg 45, 211 39 Malmö

Häng på Biljardhuset

Biljardhuset har hela fjorton biljardbord, sex shuffleboards och möjlighet att köpa dryck. I den gigantiska lokalen bjuds det på trevlig personal, en aktivitet att sysselsätta sig med och avstånd nog mellan borden för att ni ska kunna vara ifred. När har ett samtal över shuffle någonsin blivit stelt?

Var: Våning 3, Monbijougatan 15, 211 53 Malmö

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Nguyen
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro