ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem gratisaktiviteter i Malmö

Lilla vardag · 4 Maj 2017
Uppdaterad 4 Maj 2017
Du kan till exempel träna i parken utan kostnad.

Du kan till exempel träna i parken utan kostnad. Foto: Tranaiparken


Allt kostar inte pengar. Här tipsar podduon Lilla Vardag om fem tips på aktiviteter du kan roa dig med i Malmö.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Malmö Walking Tours. 

Hur mycket kan vi egentligen om vår egen stads historia? Ta tillfälle i akt och turista i din egen stad. Rundvandringen rör sig i centrala Malmö och ges på engelska. Boka in dig på en gratis runda mellan 13.30-15.30 söndagen den 7 maj. För mer information och fler tillfällen besök malmowalkingtours.com.

2. Moderna Museet. Ola Billgrens plats 2-4, Malmö.Promenera upp i stan, kanske går du längs med kanalen och svänger in vid Ola Billgrens plats 2-4. Antingen tittar du runt på egen hand eller så dyker du upp lagom till klockan 15.00 lördagen den 6/5 för en guidad visning av pågående utställningar. Öppet mellan 11-18. Fri Entré.

3. Malmö Stadsbibliotek. Kung Oscars väg 11, Malmö.Är du inte småbarnsförälder eller en smått stressad student så faller kanske Stadsbiblioteket lätt i glömska. Om inte för att låna hem ett gäng böcker så kom för en stunds lugn och ro och ta del av det fantastiska ljusinsläppet i Ljusets Kalender. Öppet mellan 11-17 under helgen.

4. Träna i parken, Pildammsparken.Året runt, i ur och skur, styr ”Träna i Parken” upp gratis träningstillfällen runt om i Malmö. Söndagen 7/5 samlas ett gäng vid Tornets utegym för ett pass. Är sugen på att hänga med? Mer information hittar du på deras Facebooksida.

5. Malmö Konsthall. S:t Johannesgatan 7, Malmö.Här svänger vi gärna förbi antingen för lokalens skull, med det fina trägolvet och fantastiska ljusinsläppet, eller så tar vi en titt på Rosa Barbas pågående utställning. Efteråt sätter vi oss på bänken utanför för att lapa sol och titta på förbipasserande och skateboardåkare. Konsthallen är öppen mellan 11-17 varje dag. Fri entré.

Malmötips från Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn som drivs av Clara Sundelius och Zandra Andersson.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilla vardag
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro