ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem hetaste på nätet

Nanok Bie · 2 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Klicka på bilderna för att komma till Nanoks favoritsajter.

Klicka på bilderna för att komma till Nanoks favoritsajter.


klar

Artikellänk är kopierad

Här är de fem länktips som Metroläsarna klickat på allra mest under den senaste månaden.Videoklippen lyser med sin frånvaro och i stället är det fotosajter som fångat det mesta intresset, tillsam­mans med en bekännelsesajt och en miljömedveten, interaktiv och rörlig illustration.

1) De galnaste fotografierna på nätet

Har du sett hunden som ser ut som en basebollspelare? Eller huset som sugs in i Stephen Hawkings rymdhål? Tennis­banan på toppen av en skyskrapa? Den gigantiska brittiska stolen och bordet? Staden som håller på att ramla ner i en diamantgruva? Landkrabban som är större än en labrador?

2) Japansk engelska är roligare

Engrish är en rolig sida där upphovsmännen fokuserar på att publicera ”japansk engelsk text”, men eftersom så få kan läsa engelska i Japan bryr man sig inte så noga om hur det stavas (eller ens om det blir rätt ord).

3) För dig som älskar solnedgångar

Constant Setting är en enkel sajt som letar efter färska bilder på solnedgångar på bildsajten Flickr, i realtid. Sedan visar den helt enkelt upp den senaste bilden av en solnedgång från den plats där solen just nu går ner.

4) Varifrån kommer egentligen alla prylar?

Den amerikanska aktivisten Annie Leonard har tillbringat tio år med att förstå hur konsumtionssamhället påverkar jordklotet och människorna.

5) Lust att klaga lite på ditt dejtande?

Datebikt är sajten där användarna avslöjar sina pinsam­maste ögonblick och roligaste historier från dejter de varit på. Tonen är öppen­hjärtig och texterna ofta underhållande.

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro