ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem hjärtesnälla presenttips

metro · 22 Jul 2011
Uppdaterad 21 Jun 2012

klar

Artikellänk är kopierad

Vet du inte vad du ska ge bort i present till din man, fru, förälder eller bästa vän? Här kommer några tips som är bra för hjärtat.

1. Klippkort på promenaderGe bort ett klippkort på långpromenader tillsammans med dig. Regelbunden motion gör oss både friskare och starkare.

2. En god middagBjud på en god och nyttig middag. En middag som består av feta fiskar, nyttiga oljor, goda nötter och mycket grönsaker kan bli början till en riktigt god vana.

3. En flaska gott vinEtt glas vin om dagen kan ha en skyddande effekt mot hjärtinfarkt. Men inte mer än så! En hög alkoholkonsumtion kan nämligen ha motsatt effekt.

4. En skön huvudkuddeHanden på hjärtat, när var födelsedagsbarnet riktigt utvilad senast? En bekväm huvudkudde gör sömnen skönare, motar bort stress och är långsiktigt bra för hjärtat.

5. En sluta röka-kursAtt inte röka är toppen för både hjärta och lungor. Och minskar risken för hjärtinfarkt dramatiskt. Risken att drabbas av hjärtinfarkt är tre gånger högre hos som röker.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro