ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem inredningsbutiker att besöka i Malmö

John Granath · 27 Sep 2018
Uppdaterad 27 Sep 2018
Inspireras i någon av Malmös inredningsbutiker.

Inspireras i någon av Malmös inredningsbutiker. Foto: Unsplash/Jean-Philippe Delberghe


Inredning är ett intresse för många. Och vem gillar inte att strosa runt mellan butiker fyllda med vackra saker? Här är fem inredningsbutiker att besöka i Malmö.

klar

Artikellänk är kopierad

Geijersgatan 53, Geijersgatan 53

Både ett café med spännande rätter och en inredningsbutik där de säljer allt från växter till smörknivar från välkända varumärken. Spännande placering mitt i villaområdet Bellevue i en funkisvilla av rang.

Svenssons i Lammhult, Södergatan 28

Gigantisk butik med anrikt varumärke inom inredning. Butiken hyser in sig i gamla Scania biografens lokaler. Tre våningar av vackra ting, både klassiska och moderna. Värt ett besök för de som gillar inredning och söker inspiration.

Olsson och Gerthel, Engelbrektsgatan 9

Precis intill Lilla torg hittar man ett känt varumärke för Malmöbor. Vackra skyltfönster som är värda att fönstershoppa i. Väl inne i butiken möter man fler vackert inredda rum.

Malmö Modern, Skeppsbron

Den här butiken är för de riktiga inredningsnördarna. Det är inte en stor butik, men ägaren har ett stort intresse och besitter en enorm kunskap om de flesta kända varumärken. En snillrik trendkänslighet ser man i deras val av utställningsobjekt.

AB Småland, Södra Förstadsgatan 25-27

Kombinerat café, klädbutik och inredning gör att du med lätthet kan tillbringa ett antal timmar i denna butik. De har en stil som skapar mer av en vintagekänsla och satsar mycket på småländska arvet kombinerat med en uppsjö av vackra detaljer och växter.

klar

Artikellänk är kopierad

John Granath
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro