ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem klappar till prylnörden som föredrar hårda paket

Metro/Ljud&Bild · 15 Dec 2018
Uppdaterad 15 Dec 2018
Är allt du önskar dig i jul att mysa framför brasan med nya tekniska klappar? Här hittar du inspiration till önskelistan.

Är allt du önskar dig i jul att mysa framför brasan med nya tekniska klappar? Här hittar du inspiration till önskelistan. Foto: Pexels


Välputsat ljud, lyxiga mobilskal eller en blutetooth-tracker som hjälper dig att hålla koll på dina prylar? Här kommer fem ­julklappstips för teknikälskaren.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Tech görs i samarbete med tidningen Ljud & Bild.

Ett lyxigt, men billigt,mobilskal i läder

De tunna mobilskalen från holländska Mujjo har länge tillhört våra favoriter. Mjukt skinn och plats för körkort och betalkort gör Mujjo-skalen både sköna och praktiska. Finns till de flesta mobiler och i olika färger. Billig lyx för mobilen, alltså.

Pris: Cirka 400 kronor/mujjo.com

Smidigare laddning på resande fot

Slut på uttag när alla ska ladda sina apparater samtidigt? Powercube ger dig fyra el-uttag samt två USB-uttag med 2,1A strömstyrka. På utlandsresan räcker det att ha med sig en strömadapter. Och det smarta är att nätadaptrarna inte sitter i vägen för varandra tack vare kubformen.

Pris: 250 kronor/isolda.se

Slutletat på försvunna nycklar när du ska iväg

Trött på att svära över saker som inte ligger där du trodde? Med en Tile på nycklarna, i plånboken eller på väskan så kan de inte försvinna. Det är bara att starta appen och spela upp en gäll signal. Den håller dessutom koll på var det senast sågs om du tappat något ute. Nu med utbytbart batteri.

Pris: 370 kronor/isolda.se

Snygg pryl med mysigt ljud till budgetpris

Vill man ha en rimligt stor högtalare till sovrummet är det svårt att hitta något mer prisvärt än Ikeas Eneby. Den kan till och med utrustas med batteri. Ljudet är förvånansvärt putsat och trevligt. Det är inte tillräckligt för festen, men till vardagsär det absolut tillräckligt för de flesta.

Pris:500 kronor/ikea.se

Enorm musmatta till alla e-sportare

HyperX FURY S Pro Gaming Mouse Pad Speed Edition XL har inte bara längst beteckning – den här musmattan är enorm! XL-versionen täcker faktiskt hela skrivbordet. Det ser inte bara coolt ut, det finns en poäng med galenskapen eftersom datorn håller fast mattan, plus att musen aldrig kan trilla över kanten.

Pris: 349 kronor/hyper-xgaming.com

klar

Artikellänk är kopierad

Metro/Ljud&Bild
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro