ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem klubbar att festa på i Göteborg i helgen

Jesper Lögdahl · 19 Sep 2018
Uppdaterad 19 Sep 2018
Festa loss i Göteborg!

Festa loss i Göteborg! Foto: Pixabay


Nu när höstmörkret faller allt snabbare är det dags att ta på sig finkläderna och gå ut och dansa sig glad. Här är några av de trevligaste, roligaste och mest kärleksfulla klubbarna i helgen.

klar

Artikellänk är kopierad

True Love, Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9.I morgon, lördag, är den tillbaka efter sommarens uppehåll – den efterlängtade balladklubben True Love. Här samlas alla kärleksfulla som vill festa till tidernas bästa ballader mellan 22-03. En mycket välbesökt klubb som blivit väldigt populär. Biljett går att köpa i dörren, men för att säkra din plats, kirra förköp för säkerhets skull.

Kaffebaren, Yaki Da, Storgatan 47.Nu är den ombyggd och klar och i kväll, fredag, slår Kaffebaren upp sina portar. Ett smått legendariskt dansgolv på Yaki som slår de flesta andra. Bakom spelarna står Yaki Da Soundsystem som utlovar hemliga gäster. Den här natten blir nog lång, kan jag tänka mig.

Turn up Fridays, Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6.Turn up Fridays på fredagar brukar bjuda på mycket roligt. Ikväll är det en battle mellan Million Vibes från Malmö och Stereo Steppers från Stockholm. Det blir en kväll med reggae och safari-sound. Bra gung från två av landets bästa soundteam, med andra ord.

Gretchen’s Party, Le Pain Francais, Östra Larmgatan 20.På lördag styr Gretchen sitt egna party på Le Pain Francais. Här får ni en dj som bjudit upp till storfest både i Göteborg och Stockholm under flera år och som är stark förankrad i hbtq-communityn. Ni kan nog räkna med ett topparty med glitter och glamour om ni går dit.

Bon Bon Bar, Clarion Post, Drottningtorget 10.På Bon Bon Bar går det tidigt på kvällen att sjunka ner i sammetssoffor och dricka ett glas skumpa. Efter 23-rycket däremot blir det klackarna i taket när klubben drar i gång. Här samlas som oftast ett skönt gäng med partyfolk som brukar pågå till sent in på natten.

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro