ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem komediserier du inte ska missa

Felicia "Fröken-tv" Johansson · 5 Apr 2017
Uppdaterad 5 Apr 2017
"The Mindy project" är en av fem komediserier som Fröken-tv tipsar om.

"The Mindy project" är en av fem komediserier som Fröken-tv tipsar om. Foto: Alloverpress


Det finns komediserier som är både roliga och har ett bra manus. Här är Fröken tv:s fem bästa tips.

klar

Artikellänk är kopierad

”The Mindy project”

Var: HBO NordicFröken tv om serien: Den ultimata romantiska komedin fast i serieform. Följ Mindy, en läkare i 30- års åldern, som älskar romantiska komedier vilket i sin tur har gett henne orealistiskt höga förväntningar när det kommer till kärlek.

”Master of none”

Var: NetflixFröken tv om serien: ”Master of none” följer Dev, en 30-åring som försöker slå igenom som skådespelare i New York samtidigt som han också tar sin an de vardagliga situationerna som livet har att erbjuda. Det är en verklighetstrogen komediserie där allvaret möter humorn.

LÄS MER
Fem svenska filmer att streama i helgen

”Arrested development”

Var: NetflixOm serien: Förmodligen den roligaste komedin som någonsin har producerats och dessutom flerfaldigt prisbelönad. Serien följer en högst dysfunktionell familj där pappan i familjen grips för förskingring och sonen Michael är tvungen att rädda deras familjeföretag från konkurs.

”Parks and recreation”

Var: HBO NordicFröken tv om serien: Med bra skådespelare och ett genialiskt manus så finns det ingen tvekan om att detta är en guldklimp. Serien kretsar kring karaktären Leslie Knope och hennes crew på parkförvaltningen i den fiktiva staden Pawnee i Indiana.

”Modern family”

Var: NetflixFröken tv om serien: Denna moderna klassiker filmat i mockumentär-stil följer tre familjer som har stor koppling till varandra i Los Angeles. Serien visar upp livets jobbiga och fina stunder med stort fokus på humor.

klar

Artikellänk är kopierad

Felicia "Fröken-tv" Johansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro