ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem matlagningsprogram du inte ska missa

Felicia "Fröken-tv" Johansson · 26 Apr 2017
Uppdaterad 26 Apr 2017
"Det goda livet" är en av programmen som Fröken-tv tipsar om.

"Det goda livet" är en av programmen som Fröken-tv tipsar om. Foto: Svt


Fröken tv tipsar om mat-tv att inspireras av.

klar

Artikellänk är kopierad

”Fiskefeber”Var: Dplay.Om: Fiskeprofilen Claes Svartzonker Claesson testar fiskelyckan med olika gäster. Programmet bjuder på underhållning, allmänna tips om fiske och såklart även matlagning där fisken står i fokus.

”Tareq Taylors nordiska matresa”

Foto: IBL
Foto: IBL

Var: TV4playOm: Den svenska koken Tareq Taylor åker runt i Norden och lagar nordiska maträtter. Fokus på ekologiskt och en stark smakupplevelse. Programmet bjuder också på den otroliga naturen som Norden faktiskt har att erbjuda.

”Det goda livet”Var: Svtplay.Om: Går det att laga god mat på bara tre ingredienser? Hugh Fearnley-Whittingstall visar oss hur det är möjligt att laga god mat som dessutom är enkel och snabblagad.

LÄS MER
Fem romantiska serier du inte ska missa

”Tina på besök”

Foto: IBL
Foto: IBL

Var: Cmore.Om: Tina Nordström åker runt i världen och lagar mat med svenska kändisar på platser som ligger dem varmt om hjärtat. Följ med på matresor till bland annat Italien, Spanien och Florida.

”Susannes utflyktsmat”Var: SvtplayOm: Vill du inspireras snabbt så är Susannes utflyktsmat perfekt, korta men charmiga avsnitt. Inspiration på hur du kan laga mat utomhus. Maten hon lagar är dessutom vegetariskt.

LÄS MER
Fem komediserier du inte ska missa
klar

Artikellänk är kopierad

Felicia "Fröken-tv" Johansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro