ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem midsommarfester i Malmö i helgen

Lilla vardag · 21 Jun 2017
Uppdaterad 21 Jun 2017
Moriska paviljongen är ett ställe där du kan festa i midsommar.

Moriska paviljongen är ett ställe där du kan festa i midsommar. Foto: Moriska paviljongen


Har du inte planerna klara för midsommarafton? Lugn. Här tipsar Lilla vardag om fem feta fester i Malmö.

klar

Artikellänk är kopierad

Midsommarfesten på Moriska Paviljongen den 23/6På midsommarafton slår dörrarna till en av Malmös många midsommarfester upp. Just denna fest bjuder på musik av blandad kompott och vädret tillåter dig förhoppningsvis att med bara ben hänga på uteserveringen långt in på småtimmarna.

Midsommarfesten på Babel den 23/6På midsommaraftons natt kan du skaka loss till tonerna av afrobeat, dancehall, hiphop och RnB. Ladda upp med midsommarmat under kvällen – de traditionella snapsen serveras nämligen i baren väl på plats. Ryktet säger även att en midsommarstång kommer att stoltsera i lokalen.

Midsommaraftonsdans i Ärtholmens sommarstad den 23/6Är du sugen på att fira en Midsommar i traditionens tecken kan detta vara ett bra alternativ. Mellan klockan 20-01 kan du lyssna på sommarmusik, mingla med koloniområdets entusiaster och dansa runt stången. Tar du med dig kontanter kan du även köpa en lott och snurra på chokladhjul.

Midsummer at Far i Hatten den 24/6Från klockan 22.30 på midsommardagen kan du hänga på uteserveringen eller, om energin fortfarande flödar, dansa. Är du nöjd med midsommarfirande för i år kan du gå hit under tidig kväll och äta en bit mat för att sedan avsluta med en glass i parken.

Calypso Summer Edition på Babel den 24/6Är du sugen på mer dans efter alla rundor kring midsommarstången är detta festen för dig. Ta på dig dina bästa och mest bekväma dansskor och svettas ikapp med många från Malmös mest dansanta publik. En karibisk afton med karnevalisk stämning i sommarnatten, fri entré innan midnatt.

Malmötips från Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn som drivs av Clara Sundelius och Zandra Andersson.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilla vardag
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro