ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Fem platser att fira halloween och allhelgona på i Malmö

Jenny Nguyen · 31 Okt 2018
Uppdaterad 2 Nov 2018
Fira halloween i Malmö!

Fira halloween i Malmö! Foto: Pixabay


Höstmörkret har smugit sig på oss och för med sig både halloween och allhelgona. Var ska man egentligen befinna sig då? Metro listar fem Malmö-platser att vara på om du vill fira halloween eller allhelgona.

klar

Artikellänk är kopierad

Kyrkogårdsbesök

Allhelgona är den tid på året då vi minns de som har lämnat det här livet. På kyrkogårdarna i Malmö kommer personal att finnas på plats lördagen den 3 november från klockan 10 för att informera och svara på frågor. Vissa kyrkogårdar kommer även att hålla minnesgudstjänster samt andakter.

När: Lördag 3 nov, från kl 10.00Var: Malmös kyrkogårdar, se mer information via www.malmokyrkogard.se

Chicester Psalms – Allhelgonakonsert

Malmö akademiska kör och orkester håller en värmande konsert i Sankt Johanneskyrka tillsammans med Elgars Lux Aeterna och Moses Pergament. För den som behöver fly mörkret med hjälp av musik passar få saker bättre än denna konsert.

När: Lördag 3 november, 17-19Var: Sankt Johannes kyrka, Rådmansgatan 20

Utställning i Jaktpaviljongen

En interaktiv ljudinstallation för stora som små, utrustat med pumpor, spindlar och ännu mer! Det här är tredje gången som James Brewster anordnar en halloween-installation i Jaktpaviljongen. Helt gratis.

När: Fredag 2 november, kl 17-22Var: Folkets Park, Amiralsgatan 35

House of Horror Halloween Party, Moriska Paviljongen

För den som vill kombinera rädsla med nöje är dansgolvet på Moriska Paviljongens årliga halloweenfest platsen att vara på. Skrämmande överraskningar och dansvänlig musik utlovas. Utklädnad är inte obligatoriskt, men uppmuntras kraftigt.

När: Lördag 3 nov, 23-03Var: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2

Spökrunda på biblioteket

Jonas och Isabell, kända som Chefen och Korven på Barnkanalen, bjuder in den modiga till en spökrunda. Biblioteket är nämligen stängt, men öppet för den som vågar gå in… För barn från 5 år. Anmälan sker i förväg via webb eller genom att ringa till biblioteket.

När: Fredag 2 november 11.00-12.30Var: Bellevuegårdsbiblioteket, Svansjögatan 9

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Nguyen
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro