ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem romantiska serier du inte ska missa

Felicia "Fröken-tv" Johansson · 20 Apr 2017
Uppdaterad 20 Apr 2017
"How i met your mother" är en av serierna Fröken-tv inte tycker att du ska missa.

"How i met your mother" är en av serierna Fröken-tv inte tycker att du ska missa. Foto: Alloverpress


Kärlek, vare sig det utspelar sig i verkliga livet eller på skärmen så är det de finaste som finns. Här är fem serietips där kärleken står i fokus.

klar

Artikellänk är kopierad

”How I met your mother”Netflix & Viaplay.Denna hyllade komediserie följer karaktären Ted som genom återblickar berättar för sina barn om sitt liv i New york och vad som ledde till att han till slut träffade deras mamma.”Crazy ex-girlfriend”Netflix.Rebecca är en framgångsrik och driven ung New Yorker som ger upp hela livet efter att hon råkat stöta ihop med sitt ex. Hon bestämmer sig för att chansa och flyttar ut till en liten stad i Kalifornien, där hennes ex råkar bo och börjar om livet på nytt.

Foto: Hbo nordic

”Famous in love”HBO Nordic.En helt ny serie med Bella Thorne i huvudrollen. ”Famous in love” följer en collegestudent som efter att gjort en audition får sin drömroll i en ny filmserie som kommer att bli hennes stora genombrott. Samtidigt måste hon dessutom brottas med sina känslor för sina två manliga motspelare.

Credit: Gerard Ferry/Alamy Live News
Credit: Gerard Ferry/Alamy Live NewsFoto: Alloverpress

”Outlander”Netflix & Viaplay.Claire, en gift sjuksköterska från 1945 åker bak i tiden och hamnar i 1743. Inte nog med att det är svårt att anpassa sig till allt detta, hon blir dessutom tvingad att gifta sig men passionen går inte att förneka.”The L word”HBO Nordic.The L word följer en grupp med med lesbiska kvinnor i Los Angeles med stort fokus på deras kärleksliv. Serien tar sin början efter att Jenny som nyinflyttad med sin pojkvän upptäcker en helt ny sida av sig själv.

LÄS MER
Fem komediserier du inte ska missa
klar

Artikellänk är kopierad

Felicia "Fröken-tv" Johansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro