ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem röster från New York

Johan Wikén · 9 Nov 2016
Uppdaterad 9 Nov 2016

Jag skäms för mitt land”. ”Vi behöver förändring, men inte så här”. Möt invånarna i New York efter valet.

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Kupriyanov, 19 år.
Sofia Kupriyanov, 19 år.Foto: Johan Wikén
Ady Chu, 38 år.
Ady Chu, 38 år.Foto: Johan Wikén
Ayden Ackerman, 18 år.
Ayden Ackerman, 18 år.Foto: Johan Wikén
Ann Debello, 70 år.
Ann Debello, 70 år.Foto: Johan Wikén
Kevin V. Quinitchett, 47 år.
Kevin V. Quinitchett, 47 år.Foto: Johan Wikén

Ady Chu, 38 år.

— Jag är väldigt chockad av resultatet. Och väldigt besviken. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig just nu. Alla verkar väldigt chockade nu, särskilt personer i min åldersgrupp. 

Sofia Kupriyanov, 19 år.

— Jag är själv invandrare. Den här personen är en showman, inte professionell. Clinton har en del problem hon också, men hon är en bättre representant för vårt land. Jag hoppas verkligen att det inte blir lika hemskt som jag tror att det kan bli.

Ayden Ackerman, 18 år.

— Det här är ett enormt bakslag för alla människor, inte bara amerikaner. Vi jobbar så hårt för att förbättra rättigheterna för flera grupper i samhället, men vi väljer en person som är emot de förändringarna. Vi är ett mäktigt land med ett enormt inflytande över världen, och om vi väljer en ledare som representerar rasismen, vad säger det om vårt land? Vi behöver förändring, men inte så här.

Kevin V. Quinitchett, 47 år.

— Det ser ut som att Trump kommer att vinna. Jag skäms för mitt land. Jag skäms för oss amerikanska invånare och jag skäms över beslutet. 

Ann Debello, 70 år

— Vad jag känner? Jag är förkrossad. Jag kan inte förstå hur det amerikanska folket kan rösta på honom. Jag är väldigt väldigt besviken. Han har aldrig presenterat ett plan för hur han ska göra america great igen. Han är en hycklare. Han hävdar att han är smart för att han inte betalar skatt, men det gör bara att jag inte vill betala honom någon skatt alls. 

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Wikén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro