ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem serier att se när du är hjärtekrossad

Felicia "Fröken-tv" Johansson · 15 Mar 2017
Uppdaterad 15 Mar 2017
"Hart of Dixie" är en av serierna du ska se om du fått ditt hjärta krossat.

"Hart of Dixie" är en av serierna du ska se om du fått ditt hjärta krossat. Foto: Alloverpress


Att få sitt hjärta krossat är den värsta känslan som finns. Om det skulle hända är dessa fem tv-serierna de perfekta sällskapet enligt Metros tv-expert Felicia "Fröken-tv" Johansson.

klar

Artikellänk är kopierad

”Hart of Dixie”Viaplay. Vill du komma bort från allt och alla en liten stund? Då är ”Hart of Dixie” det bästa valet. Rachel Bilson spelar huvudrollen Zoe Hart, en New yorker som flyttar ut till en småstad i Alabama och börjar om livet på nytt.

”Jessica Jones”Netflix. Är du fortfarande arg på ditt ex så är det här den perfekta serien för dig. Vi får följa en stark kvinna i huvudrollen som jobbar som privat detektiv i New York och som med lite hjälp av sina extraordinära förmågor kickar-ass i allt hon gör.

LÄS MER
Fem svenska filmer att streama i helgen

”Twin peaks”HBO Nordic. Behöver du få dina tankar på något helt annat så är Twin Peaks ett bra alternativ. Svep dig in i en spännande handling som utspelar sig i en mycket unik liten stad. I huvudrollen ser vi en FBI-agent efter att ett mord har skett i staden.

”Unbreakable Kimmy Schmidt”Netflix. Efter 15 år i en bunker, bortförd av en pastor från en domedagskult blir Kimmy och hennes kultsystrar räddade. Hon får chansen att börja om livet på nytt i New York i denna söta komedi som emellanåt känns som ett riktigt lyckopiller.

”Please like me”Netflix. ”Please like me” följer karaktären Josh, en 20-åring som precis blivit dumpad av sin flickvän efter att hon påstått att han är homosexuell. Det är en serie med mycket humor, kärlek och igenkänning.

klar

Artikellänk är kopierad

Felicia "Fröken-tv" Johansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro