ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem snackisar från Andra chansen

Anneli Wikström · 4 Mar 2018
Uppdaterad 4 Mar 2018
De fyra som gick vidare till finalen.

De fyra som gick vidare till finalen. Foto: SVT


Maxida Märak visade vart skåpet ska stå, glädjeyra och startordningen i finalen presenterades. Här är fem snackisar från Andra chansen i Melodifestivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Den låga nivån

När man sitter framför tv:n och nickar och säger ”Det här var ju lite kul i alla fall” åt öppningsnumret i Andra chansen då vet man att nivån är låg. Fab Freddie och David Lindgren möts i en mimduell och man känner lite glädje. Herregud. Gör om och gör rätt till nästa år, snälla SVT.

Mendez glädjeNär Mendez knep sista finalplatsen med sin låt ”Everyday” gick det inte att missta sig på glädjen. Första sekunderna såg han ut som om han inte trodde att det var sant. Sen föll han ned på knä och kramade sin låtskrivare. Väldigt välförtjänt att han gick till final. Och absolut, Mendez har en hel del att jobba på vad gäller sången men låten är riktigt bra.

Maxida MärakArtisten Maxida Märak var mellanakt i Andra chansen och gick ut på scen och väckte nytt liv i Zarah Leanders klassiker ”Vill du se en stjärna”. Det var en mäktig uppvisning och efteråt var det många som önskade att Maxida ställer upp som tävlande i Melodifestivalen i framtiden.

DuellvinnarnaMargaret, Renaida, Felix Sandman och Mendez gick som väntat vidare till final. Det var inte några större överraskningar utan på förhand rätt givet. Framförallt att Felix Sandman skulle ta en finalplats, ett annat utfall hade varit pinsamt. Sandman har redan seglat upp som en av de stora favoriterna i finalen och har i skrivandets stund näst lägst odds.

Startordningen i finalenKort efter att sändningen var slut presenterades startordningen i finalen. Mendez inleder och Rolandz avslutar. Förhandsfavoriten Benjamin Ingrosso går ut som näst sist och i mitten ligger de som hotar Ingrossos seger mest – John Lundvik, Liamoo, Felix och Mariette. Det blir spännande!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro