ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem snackisar från Melodifestivalens andra deltävling

Anneli Wikström · 11 Feb 2018
Uppdaterad 11 Feb 2018
Samir, Viktor och Jonas Gardell är tre artister som det snackades om i lördags.

Samir, Viktor och Jonas Gardell är tre artister som det snackades om i lördags. Foto: Gustav Gräll


Humorlöst, Gardells sistaplats och Fab-Freddie. Här är fem snackisar från Melodifestivalens andra deltävling från Göteborg.

klar

Artikellänk är kopierad

Samir och Viktors finalplatsFör första gången gick duon direkt till final utan att passera Andra chansen och det gick inte att missta sig på glädjen. Men det var en välförtjänt finalplats. Samir och Viktors utvecklingskurva har gått uppåt sedan sist och i ”Shuffla” satte de både sång och danssteg.

MansdominansenJohn Lundvik, Benjamin Ingrosso, Samir och Viktor och Liamoo. Det är killfest i Friends arena så här långt, tjejerna har samlats i Andra chansen. Nu håller vi tummarna för att brudarna står för de starka bidragen i de två återstående deltävlingarna.

Fab FreddieJag förstår inte syftet? Han är inte rolig, han verkar helt sakna manus, det känns som att han inte vet vad han ska göra överhuvudtaget så då fnittrar han lite för att vi inte ska märka att han inte vet vad han gör. Kan någon ge honom tydliga instruktioner och vägledning?

Humorn?Och när vi ändå är inne på ämnet roligt. Var är humorn i årets program? Jag kommer inte ihåg när vi skrattade högt åt Melodifestivalen senast? Det måste ha varit 2016 då bland andra Gina Dirawi, Petra Mede och Henrik Schyffert stod för underhållningen. I det här fallet var det bättre förr.

Jonas GardellGardell sjöng ”Det finns en väg” och den vägen ledde rakt ut ur tävlingen. Det är inte lätt för äldre artister att ta plats i Melodifestivalen när de slåss mot artister som Liamoo, såna som har järngrepp kring app-röstarna. Men det var kul att du kom!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro