ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Fem snackisar från Melodifestivalens första deltävling

Valerie Kaspersen · 3 Feb 2019
Uppdaterad 4 Feb 2019
Wiktoria och Mohombi gick vidare till final.

Wiktoria och Mohombi gick vidare till final. Foto: TT


Den första deltävlingen i Melodifestivalen är avslutad och två finalister är korade. Här är snackisarna från den första deltävlingen.

klar

Artikellänk är kopierad

Wiktorias dusch

Wiktoria framförde låten “Not with me”. Låten var inte någon tippad förhandsfavorit, men hennes brustna hjärta och inte minst duschen på scen möttes av applåder och en finalplats i Melodifestivalen.

Veteranernas revansch

I den första delfinalen var endast två av bidragen nykomlingar. Men High15 och Zeana och Anis Don Demina klarade sig inte och är ute ur tävlingen.

Den nya appen

Inför Melodifestivalen har röstningssystemet gjorts om. SVT meddelar att 7 158 323 röster kom in under lördagen. Ett rekord! Men det var flera som kritiserade den nya appen och menade att den gjorde det lättare att fuska genom att fylla i en annan ålder än den man har.

Här är nyheterna inför Melodifestivalen 2019.

Förhandsfavoriter till Andra chansen

Nano med låten “Chasing rivers” och Anna Bergendahl med låten “Ashes to ashes” var förhandsfavoriter. Men det räckte inte hela vägen. De kommer nu få göra upp om en plats i finalen under Andra chansen.

Mohombis flört med publiken 

Mohombi framförde låten ”Hello”. Han kunde inte låta bli att flörta lite extra med publiken. I slutet av framträdandet sjöng han ”Mello” istället för ”Hello”. Det gick uppenbarligen hem hos tv-tittarna för Mohombi kunde knipa en finalplats.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro