ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem ställen som har quiz i Göteborg

Jesper Lögdahl · 5 Apr 2017
Uppdaterad 5 Apr 2017
Glenn sportsbar i Munkebäck är en av ställena du kan uppsöka för att göra quiz.

Glenn sportsbar i Munkebäck är en av ställena du kan uppsöka för att göra quiz. Foto: Glenn


Frågorna hopar sig. Jesper Lögdahl tipsar om diverse quiz som du kan sysselsätta dig med under både vardag samt helgdag i Göteborg.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Glenn Sportsbar Munkebäck, Munkebäcksgatan 10.På fredagar är det quiz kring all typ av musik på det här haket och kan nog spänna över allt från tysk hårdrock till Siw Malmkvist. Så samla vännerna och lämna innerstan för en stund. Vill man inte offra fredagkvällen för att quizza så går det utmärkt även torsdagar och lördagar för då är det också frågestund på denna bar. Glenn gillar att ställa frågor.

2. Temple Pub, Linnégatan 42-44.När helgen börjar lida mot sitt slut är det perfekt att avsluta med en tävlingssöndag. På Temple Pub är det quiz från klockan 19.00 med, kanske stadens quiztokigaste gubbe nummer ett, Mike Wilcox. Just nu har en liten fågel viskat i örat att det ligger biljetter till Håkan Hellströms sommarspelning i potten för den trogne besökaren av detta evenemang. Så har du inga biljetter kanske det är värt ett besök.

3. Olssons vin, Tredje Långgatan 9.På en av innergårdarna på tredje långgatan huserar vinbaren Olssons vin och varje tisdag med start 19.00 regnar det frågor över besökarna. Det är olika teman och olika quizledare varje vecka. Det kan handla om allt från hip hop till Harry Potter. Det var gänget bakom Olssons som för några månader körde en omåttligt populär quiz om tv-serien ”Skam”. Så omåttligt populär att tillställningen fick byta lokal på grund av det extrema trycket på deltagare. Så förbered dig på att byta ställe om det är en succé.

4. Café Taktik, Wadmansgatan 16.På Sveriges, sannolikt, första brädspelscafé finns det över 500 spel att välja på för den som gillar sånt, men det är även ett bra ställe för den som gillar att tävla i frågesport. För nu ska vi snacka lite om deras tisdagsquiz. Varje vecka kan den filmintresserade gå hit med sin vänner, eller fiender för den som vill det, och quizza om just film. Alltid kul och med utångspunkten från ett tema, typ, snö, bebisar, syskon eller kanske nån skådis. Så vässa upp filmkunskapen och gör ett besök.

5. Pub Skål, Storgatan 16.Varje onsdag härjar den här Mike Wilcox på Skål och kör ett gött race med frågor från 19-rycket. Alltid roliga allmänquiz med spännande priser. För den som vill avsluta kvällen med sång så är det lite senare samma kväll även Open Mic with Mike & Mike. Om du nu vill fira din seger med en sång vill säga. Eller sing the blues om du förlorat.

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro