ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem stämningsfulla julshower i Göteborg

Jesper Lögdahl · 3 Dec 2017
Uppdaterad 3 Dec 2017
Lars Vegas Trio kommer till Göteborg för att fira att det är 25 år sedan de släppte julskivan Lars Christmas.

Lars Vegas Trio kommer till Göteborg för att fira att det är 25 år sedan de släppte julskivan Lars Christmas. Foto: Lars vegas trio/Facebook


December, har du några hjältar kvar, sjunger Jocke Berg i Kent. Ja, det är klart vi har hjältar kvar! De står på scener runt i Göteborg just nu och gör julshower. Här är tipsen på showerna du inte får missa i smällkalla december.

klar

Artikellänk är kopierad

Made in Sweden, Trädgårn, Nya allén 11.Ja, hörrni det här är riktigt roligt. Peter Magnusson, Lotta Engberg, Erik Segerstedt, Lisa Stadell och Bruno Mitsogiannis tar oss med på en musikalisk resa och presenterar det svenska musikundret. Mycket sång, en hel del humor och ett sjuhelvetes drag. Bordsdans utlovas. Underhållningen ackompanjeras av stans, kanske, bästa julbord just nu. Extremt god mat. It´s a must, som vi säger så här innan jul.

Jul för sjutton, Gothenburg Studios, Polstjärnegatan 14.Underrubriken för denna show är en mycket bättre julshow och det är ju för att Uno Svenningsson är med. Han är härlig i Så mycket bättre så varför skulle han inte vara det här? Under showen möter ni också Jenny Berggren och Maria Lundqvist. Jag kan skönja en del skratt.

Lars Christmas 25 år, Trädgårn, Nya allén 11.Den här showen är one night only på Trädgårn den 12 december. När jag fick höra att den Östersundsbördiga gruppen Lars Vegas Trio kommer till Göteborg för att fira att det är 25 år sedan de släppte julskivan Lars Christmas blev jag till mig i trasorna. En personlig favorit som ni borde göra allt för att se. Roligare kommer ni aldrig få kvällen innan Lucia.

Vår jul, Konserthuset, Götaplatsen 8.Just nu kuskar Kalle Moraeus, Loa Falkman och Wiktoria runt landet med sin julkonsert och den 5 december kommer trion till Göteborg och fantastiska konserthuset. Sannolikt underbar musik som sträcker sig från Operans scen till Las Vegas, in i bygdegårdarna på landet med besök i popens värld.

Jill Johnson That´s Life, The Theatre, Mässans gata 6.Egentligen ingen renodlad julshow, men den går i december och det är en show så därför slår jag ett slag för Jill Johnson That´s Life. Här sjunger hon låtar som influerat henne starkt i livet så ibland är det väldigt vackert och stilla, men rätt vad det är blir det Las Vegas-feeling för hela slanten. Dessutom: Storslaget med ett 18-mannaband på scen. Eller var dom fler?

Av Jesper Lögdahl, dj & chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro